The Phone Store

Ik heb er een Samsung Galaxy S6 aangekocht, ze zijn een goede €130 goedkoper en kortbij. Zelf doe ik zoiets liever in de winkel dan online.

Even gebeld, mevrouw ging een toestel aan de kant leggen op mijn naam, contant betalen, want we aanvaarden geen kaarten.

Eens in de winkel, even gevraagd achter mijn bestelling, ze wisten van niets.
Dan maar naar boven voor een toestel te halen, doos was open, zegel gescheurd. Maar dat konden ze direct vermommen door te vragen of ik er een screen protector op wou. Ja, doe maar, zei ik.

Toen vroeg ik om het toestel aan te zetten, lege batterij. Dus kon ik het niet testen.

Dan maar inpakken, had ik nog even een case aangeduid, voor €500 in totaal had ik mijn toestel.

Tijdens het inpakken was de laadkabel afwezig, normaal een witte, dan maar een zwarte uit de kast halen.
Ook waren de oortjes afwezig dan maar een uit de schuif halen, inclusief oorsmeer van de vorige gebruiker.

Contact betaald en naar huis.

Onderweg voelde ik dat er iets mis was, direct het toestel bekeken bij thuiskomst.
Krassen op het scherm, onder de protector, krassen op de lens, krassen op de flitser, schaafjes op de aluminum body.

Dit was een gebruikt toestel, voor een nieuwprijs.

Direct contact gehad met de winkel, ik deed mijn beklag, mevrouw wist me te kalmeren door direct een ander toestel klaar te leggen in een verzegelde doos, kon ze garanderen.

De dag erna langs geweest, ze waren weeral niet op de hoogte.

Toestel ingeleverd, ze gingen naar boven voor een nieuw toestel, in verzegelde doos. "Die hebben we nog wel liggen, denk ik" zei hij.

Kwam hij naar beneden met een doos, de zegel was ook gescheurd, maar er was een nieuwe zegel over geplakt.

Dit aanvaarde ik niet, ze wouden me overtuigen dat het toestel wel nieuw was en wouden de verpakking openen. Ik hield ze tegen, nee dank je.

De uitleg was dat de duane de verpakking soms open doet om de waren te controleren.

Dikke zever dus, ze handelen in gebruikte toestellen.
Ze doen nog niet eens de moeite om de boel te resetten, de achtergrond en persoonlijke instellingen van de vorige eigenares waren nog aanwezig.

Na wat moeite toch mijn volledige €500 terug gehad, hij had geen poot om op te staan. Ik had al wat meer geluk dan anderen.

Direct naar de Media Markt geweest om hetzelfde toestel aan te kopen €130 duurder, maar wel fonkelnieuw.

Toen ik het laatst contact had met de mevrouw van de winkel vroeg ik nog of ze tweedehands toestellen verkochten, haar antwoord was resoluut 'Nee, natuurlijk niet, dat zijn nieuwe toestellen'.

Totale leugens, dus.

Als kers op de taart, de IMEI van de doos, factuur en toestel kwamen niet overeen. Veel geluk met de garantie achteraf.

TL;DR;
Niet kopen, vermijden.

Zie korte toelichting, mevrouw aan de telefoon is niet in sync met de mensen in de winkel. Veel lieve woorden, weinig daden.

Beste Merken,

Bedankt voor uw beoordeling.

Zoals mijn collega u heeft uitgelegd, zijn alle producten die we verkopen nieuw en origineel geseald.
Indien de toestellen niet geseald zijn bij levering worden deze onmiddellijk geretourneerd naar de leverancier dus is een verkoop onmogelijk.
Alle toestellen zijn nieuw. Dit is ook onmiddellijk online te controleren op de sites van de betreffende fabrikanten via de serienummers van de toestellen.

Wij vinden het jammer om te horen dat u teleurgesteld bent in de afhandeling van uw bestelling.
Mocht u nog vragen hebben, neem gerust contact op.

Klantenservice ThePhoneStore.be

Scorekaart voor The Phone Store