Logitech Webshop

Logitech G510s besteld tijdens black friday. Ik heb een evestiging gekregen dat het geleverd zou worden. Na 3 dagen ineens een mail dat mijn bestelling geannuleerd was, maar dat was een compleet ander ordernummer dan de mijne! Dus ik gemaild maar geen reactie ontvangen. Daarns na een week ineens een mail in mijn spambox gekregen dat de bestelling geannuleerd was. Daarover gebeld, maar de klantenservice zei dat de bestelling gewoon nog stond en dat ik het toetsenbord nog ging krijgen. Ik kreeg een paar uur later ineens een mailtje met een annulering die op mijn verzoek is ingediend! Dat was natuurlijk niet zo.
Daarna een stuk of 5 maild gestuurd naar de klantenservice en nooit een reactie ontvangen. Logitech zou pas geld van mijn creditcard afschrijven als ze het product zouden verzenden. Nou geld was afschrijven, maar product nooit ontvangen... Daarover ook nog mail gestuurd en gebeld, maar een reactie blijft uit. Begin er niet aan, want Logitech is waardeloos!

Tja ik heb het product dus nooit ontvangen dus een waardeloze levering. Wel beloven, niet daad bij woord voegen.

De klantenservice is ontzettend onwetend en bedenkt allemaal waanzinnige verhalen die kant nog wal raken. Op mails wordt niet gereageerd en op Twitter krijg je een standaard reactie dat zij je niet kunnen helpen en dat je maar moet mailen of bellen!

Scorekaart voor Logitech Webshop