In chrome ontbreekt bij mij op een of andere manier de stylesheet van de website (kan door een extensie komen, niet naar gekeken), dus vandaar met een andere browser de website bezocht.
Nadat er flinke kortingen (voorafgaand aan black friday) via de e-mail werden aangekondigd, besloot ik een bestelling te plaatsen. Ik ontving netjes een bevestiging en dacht dat alles ok was. Een week later kreeg ik ineens te horen dat mijn bestelling was geannuleerd (door mezelf??). Ik contact opgenomen met de klantenservice en die gaf aan dat het een fout in de webshop betrof, wanneer dit echt het geval zou zijn lever je (als je het mij vraagt) niet een bestelling uit aan de helft van je klanten, en de andere helft niet. (tweakers staat vol met klachten)
Voor mij was logitech 6 dagen te laat met het annuleren van mijn bestelling, wanneer dit 1 of 2 dagen later was gebeurd had ik kunnen begrijpen dat het een fout was, maar het is schandalig om verkeerde info naar een klant te communiceren en vervolgens een bestelling zomaar te annuleren.
Logitech gaat op een schandalige manier om met klanten en ze hebben het blijkbaar erg hoog van zichzelf zitten om zo'n streek bij klanten uit te halen, voor mij is het door deze actie geen logitech meer in de toekomst. Een goede klant verloren en een reputatie verpest voor het leven.
Geen product ontvangen en dus ook geen verzending! Ik had erg graag gezien dat mijn product werd verzonden maar dat is dus niet gebeurd..
KlantenserviceKlantenservice is vriendelijk maar komt continu met tegenstrijdige info, uiteindelijk niet tot een oplossing kunnen komen en wat mij betreft dus waardeloos. Tevens was een 'kortingscode' die ik ontving als compensatie voor deze actie niet eens geldig.