iBOOD

Beste Sbrink,

Bedankt voor je bericht. Goed om te horen dat het bestellen probleemloos is verlopen en dat je netjes een ontvangstbevestiging hebt ontvangen! Jammer dat de bestelling helaas vertraagd was. Hiervan hoor je normaal gesproken zeker een e-mail te ontvangen, sorry dat dit niet is gebeurd.

Het terugdringen van de levertijden werken we zeker aan. We zien natuurlijk graag dat onze klanten bestellingen snel kunnen ontvangen.

In jouw geval heb je een defect product ontvangen. We zullen er alles aan doen om dit zo goed mogelijk op te lossen maar soms is het niet mogelijk om een nieuw product toe te sturen. Vervelend dat je hier niet tevreden over bent.

Achter de schermen wordt heel hard gewerkt aan verbeteringen op alle fronten. We gaan ervan uit dat 2016 een mooi jaar wordt en dat jij als klant de verbeteringen snel zult merken. Bedankt nog voor je uitgebreide feedback, dit nemen we uiteraard ten harte!

Een fijne dag nog!

iBOOD Webcare Team