Bestelling ging vrij gemakkelijk. Worden additionele kosten (dit geval 25 euro) gerekend voor betaling met creditcard, in dit geval lijkt me dat niet verstandig voor een zaak met deze status van dienst.
VerzendingHet product is niet in goede staat afgeleverd. Damaged on arrival. Naztel weigert het product terug te nemen en te vervangen omdat ik de telefoon geactiveerd heb. Dit was de enige mogelijkheid om te constateren dat het scherm verkleurd was.
KlantenserviceIk heb het product DOA ontvangen. De klacht is een grote verkleuring in het scherm van mijn iPhone 6S. Ter controle langs de iCenter geweest om te verifiëren of het inderdaad een permanent defect betrof. Daarna direct (binnen 24u) gebeld met dit gebrek, vervolgens bijzonder slecht aan de telefoon geholpen. Telefoon mocht niet retour, kon geen nieuwe krijgen - want telefoon was al geactiveerd.
Feitelijk komt het er bij Naztel op neer dat ze de telefoon aan je verkopen maar daarna alle verantwoordelijkheid laten vallen. Er wordt niet meer op mail gereageerd, telefonisch bieden ze geen oplossing. Tot slot nog met Apple zelf gebeld en ook zij geven aan dat Naztel met een vervangend (nieuw) toestel moet komen in deze situatie. Organisatie lijkt aan de voorkant mooi, maar is een dozenschuiver zonder service of garanties.