Net als vele anderen een bestelling geplaatst (G510S) en de bevestiging gekregen van Logitech zelf dat hij geleverd zou worden, wordt vervolgens zonder dat ik nergens wat weet op mijn verzoek geannuleerd? Vind het heel spijtig dat Logitech zo met haar klanten omgaat terwijl ze juist zulke goede producten hebben
VerzendingBestelling geplaatst en zonder mijn weet is het geld teruggestort en het product geannuleerd ZONDER dat ik ergens wat van wist. Tevens de 30% kortingscode werkt ook nog eens niet, Logitech weet dus wel wat ze weer weggeven.
KlantenserviceEen week later na mijn bestelling ging ik maar eens aan achter mijn bestelling aan, dit omdat al verschillende mensen zijn/haar keyboards geleverd hadden gekregen. Een vriendelijke medewerker van Logitech vertelde mij dat ik geen zorgen hoefde te maken of mijn bestelling wel geleverd zou worden, want ze hadden een grote achterstand zei hij, Nu moest me dus wel zorgen maken want een paar uur later werd mijn bestelling al geannuleerd op mijn verzoek, wat ook heel frappant is omdat ik dat zelf dus niet gedaan heb.