iBOOD

Al meerdere malen namaakproducten gekregen terwijl er originelen beloofd worden. iBood zelf doet er alles aan om te voorkomen dat je kan klagen op hun eigen forum door je berichten gewoon te verwijderen.
Ook zijn 'aanbiedingen' regelmatig niet goedkoper dan concurrenten. Ze zeggen van bijvoorbeeld 60% goedkoper te zijn. Het verweer is dat ze hiermee de adviesprijs bedoelen, ook dat blijkt af en toe gewoon een leugen.

Verzending is altijd trager dan beloofd, wat af en toe zelfs weken kan verschillen.

Klantenservice is slecht, reageert niet of traag. Ze proberen je gewoon af te schepen en vooral niet te helpen.

Beste Shunt9,

Bedankt voor je bericht. Vervelend om te horen dat je op een dergelijke manier over iBOOD denkt. Uiteraard wil iBOOD niks te maken hebben met niet authentieke producten en wij zullen altijd naar een oplossing zoeken indien hiervan meldingen zijn. Het forum wordt goed onderhouden door onze moderators en we proberen de berichten zoveel mogelijk on topic te houden, verwijderen zonder reden is zeker niet de regel.
De adviesprijs wordt meegegeven vanuit de leverancier, hier proberen we altijd transparant in te zijn, vandaar dat we deze dan ook melden.

Sorry indien je het gevoel hebt dat iBOOD het niet serieus neemt. We werken continue aan service verbeteringen en zullen je feedback zeker meenemen ter evaluatie.

Hopelijk ervaar je in de toekomst de positieve ontwikkelingen waaraan iBOOD werkt.

Een fijne dag gewenst!

iBOOD Webcare Team