Modern.nl

Niet de meest heldere site om iets te bestellen, vooral de status van verzending is een gemis.

tekenen voor verzending, levering in huis zelf.

Combi-magnetron gekocht van bijna 30 kilo, bleek net te groot en op eigen kostsen alles teruggestuurd. Betaalmethode die ik gekozen had was afterpay.

Na ontvangst van de magetron door modern.nl boekte men ten eerste 50 euro te weinig terug waardoor ik van afterpay een factuur ontving over de resterende kosten. Na contact met zowel afterpay als modern.nl is de 50 euro er ook afgehaald.

Nu nieuwe factuur van afterpay voor 5,58 euro. Bij navraag van afterpay krijg ik te horen dat modern.nl nog niet alles heeft afgeboekt en modern.nl blijft mij aangeven dat ik dit bedrag moet betalen omdat ik de betaalmethode afterpay heb gebruikt. Een vreemde redernering omdat afterpay ook al contact zoekt met modern.nl om het op te lossen.

Heb inmiddels al een 3e mail naar modern.nl gestuurd met het dringende verzoek het op te lossen. Betalen voor een betaalmethode terwijl je op eigen kosten de hele bestelling aangetekend retour hebt gezonden gaat natuurlijk nergens over.

Reacties van modern.nl op mijn nette emails zijn ook kort, kennelijk is het voor dit bedrijf normaal om op een vraag of klacht van een klant met echt maar 1 regel te reageren. Telefonisch wordt je ook niet al te vriendelijk te woord gestaan. Er wordt opgenomen met alleen een voornaam, je moet navragen of je wel met modern.nl belt en de medewerkster wilde niks noteren (dus ik maar een mail hierop verzonden die als enige wel netjes beantwoord werd).

Zucht, dikke zucht. Als het nu niet opgelost wordt zal ik de 5,58 euro aan afterpay voldoen en mijn rechtsbijstand gaan inschakelen. Mocht het toch opgelost worden, dan laat ik het hier weten.

Maar voor nu raad ik echt iedereen dit bedrijf af.

Edit: aanpassing 7/12: net een mail in een voor mij niet al te vriendelijke vorm ontvangen dat afgelopen vrijdag al een restitutie is opgemaakt, maar dat die door modern.nl nog verwerkt moet worden. Komt dus allemaal goed.

Ik zal er echter nooit meer bestellen. Ben toch gewend dat bedrijven anders met klanten omgaan, ook met klanten die iets verkeerd bestellen en het netjes terugzenden. Is natuurlijk werk voor niks voor het bedrijf, maar een goede klantenservice had mij een vaste klant gemaakt en dat is nu niet gebeurd. Ik ben redelijk merktrouw (bijv. meer dan 100 bestellingen inmiddels bij bol.com gedaan gezien de goede ervaringen met de klantenservice).

Jammer, voordat het bedrijf werd overgenomen was de klantenservice juist top bij modern.nl,

Edit 2: inmiddels opgelost, ben na een week communiceren eindelijk klaar. Afterpay is een fijne gesprekspartner in deze en heeft geholpen modern.nl het te laten oplossen. Dus ik zou iedereen adviseren bij modern.nl danwel de creditcard danwel afterpay te gebruiken zodat je bij problemen wat mogelijkheden hebt het te voorspoedigen.

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw review. We hebben de order voor u nagekeken. We zien dat er inderdaad het een en ander moeizaam is verlopen. Dat is zeker niet de bedoeling. Wij gaan dit bespreken met desbetreffende afdeling. Wij bieden u onze excuses aan. We hebben u geprobeerd te bellen, maar dit is helaas niet gelukt. Onze klantenservice gaat u een kaartje per post sturen. Verder kunnen wij u melden dat de restitutie door de administratie is verwerkt. Mocht u willen reageren mag dat naar: webcare@modern.nl.

Team Modern.

Ik zat helaas in een overleg en kon de telefoon niet oppakken. Fijn dat modern.nl zo met klachten omgaat.

Nu zijn we iets meer dan een maand verder, maar ontving vandaag opeens weer een factuur? Heb in de tussentijd niks besteld, ga ik ook niet meer doen.

Maar komop zeg, ook al is de factuur 0,00 euro, het lijkt me nu toch wel afgehandeld. Zorg dat de administratie op orde komt, ik heb er weinig behoefte aan hier nog langer mee bezig te zijn. Verwijder anders mijn emailadres of iets dergelijks.

Nu ik toch reageer, ik vond het apart dat ik een paar weken terug een bon kreeg met 5 euro korting met daarop geschreven: bedankt voor uw recensie over onze site. Daar zit een klant met een klacht niet echt op te wachten ,maar afijn, de papierbak is gewillig.

Scorekaart voor Modern.nl