Ik heb 5 dagen geleden een Samsung A3 besteld bij VOP telecom. Ik was nog niet bekend met de aanbieder, maar had goede reviews gezien en heb het risico genomen. Omdat ik niet het zekere voor het onzekere wilde nemen heb ik gekozen voor op rekening te betalen. Ik kreeg netjes en bevestiging van de bestelling en daarop volgde een mail met dat de bestelling verzonden zou zijn en een track and trace code zou volgen.
Daarna begon het lange wachten, want tot nu geen telefoon gezien en geen track and trace. Ik heb drie mails gestuurd, meer dan 10 keer geprobeerd te bellen, maar ik kreeg geen response tot vandaag. Of ik het geld al had overgemaakt.. Ik heb toen weer aangegeven dat de service en de website alles behalve duidelijk was. Ik heb uiteindelijk de bestelling weten annuleren en stap toch over naar een Nederlandse aanbieder. MIjn bestellling is zonder problemen geannuleerd, waar ik dan wel erg blij mee ben.
Ik heb dit nog nooit meegemaakt met een telecom bedrijf. Ik vind het jammer dat ik dus een slechte ervaring heb met VOP en dat het bedrijf zo slecht bereikbaar was. Met als gevolgd dat ik mijn mobiel toch bij een bekendere aanbieder ga bestellen.
het niet beantwoorden van mijn vragen, telefonisch onbereikbaar en laat response per mail.
Beste,
Wat jammer dat u onze afhandeling niet goed vindt.
Kan u ons een mailtje versturen naar info@voptelecom.be
Dan kunnen we dit zo snel mogelijk voor u oplossen.