Bestelling via de site ging vlot en makkelijk. Kreeg meteen een mail dat de bestelling geplaatst was. Wanneer de levering zal zijn en dat ik een bericht zou krijgen als de levereingsdatum zou veranderen.
VerzendingDe levering was dus te laat. Geen bericht gekregen dat de levering later zou zijn terwijl dit wel beloofd was.
KlantenserviceIk kreeg een defect product toegestuurd. Deze terug gestuurd naar iBood. Ik had een vervangend product verwacht, maar helaas. iBood blijkt niet in staat om een DOA op de juiste mannier te vervangen. Ik vind dit zeer slechte service.
Beste Sbrink,
Bedankt voor je bericht. Goed om te horen dat het bestellen probleemloos is verlopen en dat je netjes een ontvangstbevestiging hebt ontvangen! Jammer dat de bestelling helaas vertraagd was. Hiervan hoor je normaal gesproken zeker een e-mail te ontvangen, sorry dat dit niet is gebeurd.
Het terugdringen van de levertijden werken we zeker aan. We zien natuurlijk graag dat onze klanten bestellingen snel kunnen ontvangen.
In jouw geval heb je een defect product ontvangen. We zullen er alles aan doen om dit zo goed mogelijk op te lossen maar soms is het niet mogelijk om een nieuw product toe te sturen. Vervelend dat je hier niet tevreden over bent.
Achter de schermen wordt heel hard gewerkt aan verbeteringen op alle fronten. We gaan ervan uit dat 2016 een mooi jaar wordt en dat jij als klant de verbeteringen snel zult merken. Bedankt nog voor je uitgebreide feedback, dit nemen we uiteraard ten harte!
Een fijne dag nog!
iBOOD Webcare Team