iBOOD

Ik bestel hier sporadisch. De laatste keren kreeg ik geen bevestiging in de mail. Daarvoor moet je dan weer naar "Mijn iBood". Verder heb je niet veel aan die omgeving. Foutieve leverdata blijven gewoon staan. Verder wilde ik alvast de cashback de bestelde printer aanvragen, maar zelfs na de toegezegde leverdatum was de factuur nog niet beschikbaar.

Leverdata worden zelden gehaald. iBood geeft aan dat dit probleem inmiddels de hoogste prioriteit heeft. O wacht... ik krijg zojuist het bericht dat de levering van de door mij bestelde printer met minimaal TWEE WEKEN (!) is uitgesteld. Een paar dagen... ok, maar dit doet voor mij de deur dicht. Dit was de laatste bestelling bij iBood. Wat me helemaal pissig maakt is dat verschillende mensen op het forum aangeven dat zij de printer zelfs eerder hebben ontvangen. Hoe amateuristisch kan je zijn denk ik dan? Zelfs spullen die ik bestel uit China zijn eerder binnen.
Annuleren ga ik niet aan beginnen, dan krijg ik m'n geld waarschijnlijk nooit terug. Had ik maar niet voor een dubbeltje op de eerste rang moeten willen zitten...

Edit: aangepast van slecht naar voldoende omdat twee keer een vraag adequaat en binnen 2 werkdagen werd beantwoord.
Het forum wordt behoorlijk gecensureerd, al is het tegenwoordig niet zo erg meer als bij bijvoorbeeld de concullega's van 1Dayfly, dat forum is echt 95% nep.

Beste Marcel,

Vervelend om te horen dat je niet helemaal tevreden bent over de verschillende facetten. Allereerst moet de orderbevestiging altijd worden verstuurd, we gaan ervan uit dat dit een eenmalige hick up is geweest. De beschikbaarheid van informatie in Mijn iBOOD wordt hard aan gewerkt, zeker de punten die je aanstipt staan op de lijst van onze technische afdeling.

Voor jouw bestelling is er helaas een deellevering geweest, we hebben te weinig ontvangen maar het gedeelte wat was aangekomen, is wel uitgeleverd. We kunnen ons voorstellen dat dit niet goed overkomt, sorry hiervoor.

We zijn wel blij dat je goed te woord bent gestaan door de Customer Service, daar zitten we er immers voor. Deze levering is zeker niet vlekkeloos verlopen maar we gaan ervan uit, met de ontwikkelingen achter de schermen, dat je snel verbeteringen zult zien.

We wensen je toch een fijne dag toe!

iBOOD Webcare Team

Scorekaart voor iBOOD