chiphone.nl

Webshop is overzichtelijk. Verzending ging snel. Helaas worden problemen met het geleverde toestel NIET GOED opgelost.

Binnen 3 maanden werkte een van de simslots van mijn telefoon (Honor 6, prijs 470 euro) niet meer. Telefoon moest opgestuurd worden. Zou 6 tot 8 weken duren. Inmiddels zijn er 15 weken verstreken en de telefoon is nog niet retour.
Chiphone heeft al 1 keer ten onrechte gemeld dat de telefoon terug zou komen van de fabriek, maar dat bleek niet juist.
In de Algemene Voorwaarden is opgenomen dat als een defect niet is opgelost binnen 12 weken na ontvangst het toestel volledig vervangen wordt.
Hier heb ik na 14 weken op aangedrongen maar daar werkt Chiphone in de praktijk niet aan mee. Eigenaar put zich uit in verontschuldigingen, maar weigert botweg zijn eigen voorwaarden (die toch al consument-onvriendelijk zijn) na te komen.

Scorekaart voor chiphone.nl