redcoon.nl

Vooral de gebrekkige service komt Redcoon duur te staan. aftersales functioneert Redcoon erg slecht. Dan kun je beter ergens anders je spullen kopen!

Alles wat geld oplevert gaat vlot en netjes

Ik heb via tweakers op deze site mijn monitor uitgezocht, een mooie asus. Bijna 2 jaar later ontdek ik een klein groepje dode pixels. Asus gebeld, De monitor zat nog binnen hun 3jaar garantie dus ze zouden hem komen ophalen en een nieuwe meteen afgeven. Na het RMA verzoek te hebben ingediend belt asus terug. Nu wordt het leuk...

Redcoon blijkt de monitor in Duitsland te hebben ingekocht dus Asus.nl wilde niets voor mij doen. Redcoon na wat aandringen (eerst wimpelde ze me af met een lulverhaal pixels alleen 6 maanden garantie krijgen) mocht ik de monitor opsturen. Dit kwam erg slecht uit want ik gebruik de pc elke dag. Ik heb een paar weken gewacht en opnieuw contact opgenomen omdat ik de pc nu net 2 weken kan missen.

Krijg ik doodleuk te horen dat nu de garantie is verlopen. Wat is dit voor onzin!? Ik heb ten eerste via Asus nog 1 vol jaar garantie en ik heb de schade en het RMA verzoek netjes afgehandeld binnen de garantie periode. Ik kon de monitor alleen niet meteen missen.

Alleen omdat Redcoon zijn producten via het buitenland invoert zit ik nu met een defecte monitor en wil niemand mij helpen. IK HEB GEWOON NOG 1 JAAR GARANTIE!!! Als je volgens de nederlandse wet geholpen wil worden bestel dan niets bij redcoon!!!

Beste Neijmeijer,

Wat jammer dat je een negatieve ervaring met ons hebt gehad, bedankt voor jouw review hierover.
Via andere kanalen hebben wij je klacht ook mogen ontvangen, bedankt hiervoor.
Wij gaan je klacht intern verder behandeling nemen. Hiervan ontvang je per e-mail een terugkoppeling van.

Onze welgemeende excuses voor het ontstane ongemak.

Thalia
Namens het redcoon Webcare-Team