Deze review heeft alleen betrekking op de webshop van Bart Smit. Ik heb tot nu toe drie keer producten besteld bij Bart Smit en ik ben zeer ontevreden met de service. Ik was opzoek naar een draadloze controller en had nog een kortingsbon van 10 euro van Bart Smit liggen. De Genesis PC Draadloze Controller P44 bij Bart Smit leek mij daarom een goede optie. Naast de te late levering was ik vooral verbaasd door het feit dat ik de bedraade (wired) versie van de controller heb ontvangen. Er wordt foutief op de website vermeld dat Bart Smit de draadloze versie verkoopt.
VerzendingEerste keer heb ik GTA V (PC versie) gekocht bij Bart Smit en heb ik deze op tijd geleverd gekregen. Daarna heb ik Fallout 4 (PC versie) gepreorderd, deze werd wel op dezelfde dag geleverd maar was 2 uuur later dan de maximaal gestelde tijd. Hierdoor heb ik waarschijnlijk ook niet de beloofde Fallout bobblehead ontvangen. Dit kan ook de fout van PostNL geweest zijn door de drukte. De derde en laatste keer dat ik bij Bart Smit bestelde kwam het product 2 dagen later dan ze op de website gesteld hadden. Ik had de eerder genoemd controller op zondag besteld en zou hem dinsdag ontvangen. Ik heb dinsdagavond pas van Bart Smit een track and trace code ontvangen en zag dat het product pas woensdag bij PostNL was aangekomen. De donderdag dat ik deze controller heb ontvangen, heb ik besloten om deze review te schrijven.