Een accu voor mijn laptop besteld, vandaag besteld morgen in huis was de belofte.. maar helaas. Gelijk een mailtje gekregen dat het momenteel niet op voorraad was en dat het 5 tot 10 werkdagen kon duren! Bij almedo besteld juist voor de snelle levering maar was dus niet zo. Nadat ik na een week nog niets had, heb ik een mailtje gestuurd. Het zou nog 2 weken duren. Denk nou, dan zal het wel op de website ook zijn aangepast maar helaas. Daar stond nog gewoon doodleuk vandaag besteld morgen thuis. (dit had ik al bij ze aangegeven ook).
Ik heb trouwens veel reviews gezien (achteraf) dat de "niet op voorraad" email regelmatig wordt verstuurd, terwijl wel volgende dag levering staat.
Snel een nieuwe laptopaccu nodig? Kijk dan nog even verder.... Kan je 2-3 weken wachten? Dan is Almedo vast een goede keus.
Stond op de website vandaag besteld, morgen in huis. Verwachte levertijd was uiteindelijk meer dan 3 weken.
Beste heer Ozen,
Bedankt voor uw review, dat is vervelend om te lezen! Wellicht is er toch iets niet helemaal goed gegaan. Zou u het ordernummer via de mail naar ons toe willen sturen? Dan gaan we uitzoeken hoe en waarom dit mis is gegaan en gaan we uiteraard een passende oplossing bieden!
We horen graag van u.
Rene