Makkelijk te bestellen. Gegevens invullen, afrekenen en klaar. Hierop gekomen omdat zij de goedkoopste waren en goede reviews hadden.
VerzendingUitstekende levering, zaterdag besteld, dinsdagmiddag in huis. Één werkdagje dus, precies wat ze hadden beloofd.
KlantenserviceHelaas was mijn toestel een DOA. De SIM kaart pakte die niet. Hiermee naar de winkel van mijn provider geweest voor andere SIM kaart, dit mocht niet baten dus de SIM lezer was daadwerkelijk kapot. Klantenservice gebeld, vriendelijke jongeman aan de telefoon die een ophaal plande en mij een document stuurde waarop ik kon aangeven wat er moest gebeuren. Ingepland op dinsdag, dat bleek van mijn kant niet te kunnen. Op maandag mailtje gestuurd dat donderdag beter uitkwam, bevestiging ontvangen maar woensdag stonden ze op de stoep. Familielid van mij deed open maar kon het pakketje niet meegeven (was nog niet ingepakt). Men gaf aan vrijdag terug te komen, ze kwamen donderdag. Omdat ik op vrijdag gerekend had was het pakje nog steeds niet ingepakt, een fout mijnerzijds. Vrijdag kwam men helaas niet, mail gestuurd naar klantenservice voor ophaal andere dinsdag. Men kwam echter maandag, gelukkig was het pakje nu wel ingepakt en was een familielied thuis. Aangezien repareren 10 werkdagen zou duren en ze geen ander toestel in voorraad hadden helaas gegaan voor teruggave van mijn aankoopbedrag.
Al die tijd uitstekende service maar de communicatie met de ophaaldienst kan misschien nog wat beter
Zeer aanraadbare winkel al met al.