Overzichtelijke site, makkelijk te gebruiken en met het bestellen van artikelen. Ook is de site ruimschoots voorzien van verschillende betalingsmethoden, waaronder iDeal, wat je niet vaak ziet bij buitenlandse bedrijven.
VerzendingIk heb ondertussen meer dan 60x iets besteld bij Zavvi (voornamelijk blu-rays) en alles is tot nu toe aangekomen. Heel soms zat er een barst in één van de hoesjes, maar dat wijt ik vooral aan de afstand die de pakketjes moeten afleggen en de post. Wat wel verbetert mag worden is de verpakking. Een bubbeltjesenvelop is iets te week (en dit geldt ook voor de kartonnen verpakking van steelbooks) en kan makkelijk scheuren. Maar mensen moeten zich vooral realiseren dat Zavvi een ENGELS bedrijf is (onderdeel van The Hut Group) en hun koopwaar verstuurt vanuit Guernsey of Engeland! Het kan dus 5 tot 10 WERKDAGEN duren voordat je je bestelling binnen hebt.
KlantenserviceTot nu toe pas 1x te maken gehad met de klantenservice i.v.m. een blu-ray die beschadigd was aangekomen, maar na wat mails over en weer hebben ze me kostenloos een nieuwe gestuurd en de beschadigde mocht ik houden. Niks te klagen dusver.