NazTel.nl

Het plaatsen van een bestelling ging makkelijk. Ik miste eigenlijk wel bij een telefoon op de productdetailpagina om eventuele andere uitvoeringen te kiezen. Hierdoor heb ik per ongeluk een LG G4 Metallic Gray besteld in plaats van een Leather Black.

Na het plaatsen van die verkeerde bestelling heb ik gelijk er achteraan gemaild dat ik eigenlijk de Leather Black wilde hebben. Ze lieten me weten dat het geen probleem was doordat ik de meerprijs gewoon handmatig naar ze kon overmaken en dat heb ik toen zo snel mogelijk gedaan. Echter kreeg ik na het plaasen van mijn bestelling (zaterdag) op de dinsdag erna toch de Metallic Gray geleverd. Ik heb toen direct gemaild dat ik de verkeerde kreeg en kon hem gratis terugsturen. Dan zouden zij de goede versturen en er een gratis screenprotector bij doen. Klinkt allemaal goed, ondanks dat ik ervoor langs een postkantoor moet.

Twee dagen later (donderdag) kreeg ik inderdaad de Leather Black binnen, maar de beloofde screenprotector was nergens te bekennen. Ze vertelden me dat ze het waren vergeten en dat deze nog na werd gestuurd. Een week later heb ik maar gevraagd waar die bleef. Zoals verwacht kreeg ik te horen dat ze hem wel hadden verstuurd, maar ik heb toch echt niks ontvangen. Ze hebben er uiteindelijk (nog?) een verstuurd dus was mijn bestelling toch nog binnen 2 weken afgerond.

Ze probeerden mij te bellen dat ze vergeten waren de screenprotector te sturen maar die oproep had ik gemist. Ik ging ze dus terugbellen en kreeg een bandje te horen dat de volgende vrije lijn voor mij zou zijn. Na dit een paar keer gehoord te hebben veranderde de tekst naar dat er nog 4 wachtenden voor mij waren. Ik heb daardoor uiteindelijk een half uur in de wacht gestaan om te vragen waarom ze me hadden gebeld. Daarnaast zie ik in de mailwisselingen niet met wie ik aan het corresponderen ben om er eventueel makkelijk naar te kunnen refereren.

NazTel zou zich dus kunnen verbeteren in het proces om orders te wijzigen en eventuele extra's/beloftes die worden gemaakt. Al met al ben ik wel ontzettend blij met de telefoon!

Scorekaart voor NazTel.nl