Salland Computers B.V.

Ondanks dat de website van Salland.eu niet de meest overzichtelijke is heb ik er zonder problemen een bestelling kunnen doen. Stom genoeg maakte ik de fout om 1 monitor te bestellen terwijl ik er twee nodig had, dus ik heb er een tweede bestelling gedaan en in de comments het ordernummer van de eerste order geplaatst met de opmerking dat ik dus wel twee monitoren bestel.

De dozen waar de monitoren in verpakt zaten waren te dun. Tijdens het optillen scheurde de doos al, he tplakband zat niet goed en was losgekomen en ondanks dat de monitoren met tape gezekerd waren tegen uitschuiven (in hoogte) bleek bij allebei dat het tape was los gekomen.

Al met al nog steeds voldoende, de monitoren kwamen verder onbeschadigd uit de doos en dat is het belangrijkste natuurlijk.

Na het plaatsten van de twee bestellingen werd ik gebeld door een medewerker van Salland die zeker wilde weten dat het inderdaad om 2 monitoren ging en niet dat ik per ongeluk twee keer had besteld. Ook wilde de medewerker weten wat voor aansluitkabels hij er bij kon doen.

Later op de dag belde hij me terug met de mededeling dat de hele batch met monitoren was afgekeurd en hij niet het model kon leveren wat ik had besteld. Hij had wel al uitgezocht dat er een alternatief op voorraad was met exact dezelfde specificaties maar nieuwer en ook iets duurder. Ze werden voor dezelfde prijs geleverd.

Ik vind dit zeer netjes en perfect afgehandeld van Salland.

Scorekaart voor Salland Computers B.V.