VOP Telecom - Elders goedkoper? Wij betalen het verschil terug!
Dit klopt dus niet, want als je meldt dat het ergens anders goedkoper is, wordt er niet gereageerd, zijn ook prijzen die continue wijzigen. Sowieso niet de goedkoopste, dan moet je dat ook niet afficheren.
Update : na paar berichten over en weer blijken ze dus absoluut niet de goedkoopste te zijn. Een bepaalde winkel (naam zal ik eerlijkheidshalve hier niet melden) die ook nog eens fysieke vestiging heeft (geen internetshop) is stuk goedkoper.
Verschillende toestellen zijn zelfs beduidend goedkoper,bv. een Samsung S6 Edge 64GB is 120€ goedkoper, dan liggen schermen met gratis verzending (kost bij Bpost 5€) is wel mager, om nog maar te zwijgen van het feit dat een winkel uitbaten overigens wel iets meer kost dan zogenaamde 'gratis' verzending.
Ook duurdere IPhone toestellen zitten ca. 100€ goedkoper.
Sorry VOP maar eerlijk is eerlijk. De review is aangepast maar waarschijnlijk niet zoals jullie gevraagd/gewenst hadden.
Reeds 1 week gelukkige bezitter van splinternieuwe Samsung S6 black voor 25€ minder dan bij VOP en bovendien werd indien nodig alles ook nog ingesteld (mail etc...).
Da's pas netjes
Rond de pot draaien over goedkoopste prijs. Niet zo en in normale winkel goedkoper en persoonlijke service.
Beste,
Kan u ons de webshop aanduiden die het goedkoper dan ons aanduid ?
Van al de webshops die er aanwezig zijn, zijn wij steeds de goedkoopste.
Kan u ons contacteren zodat we dit verder kunnen bespreken ?
Wij hebben onze prijzen altijd aangepast. De klanten die dit aan ons hebben kunnen aantonen zijn ook altijd verder geholpen.
Mvg, VOP Telecom