Defect product geleverd. Ik had niet door dat het geen Europese site was. Enkel correspondentie in het Engels.
VerzendingHet DRR3 / 4GB geheugen latje zat in een niet verzegeld doosje. Bij het testen bleek het defect te zijn. Na reclamatie kreeg ik het verzoek om het (defecte) latje naar een adres in China terug te sturen (aangetekend) en ik zou het geld terug krijgen.
Het pakketje in China aangeboden terwijl de persoon die de aangetekende zending zou ontvangen niet thuis gaf.
Na maanden is het pakketje op het verzendadres geleverd met een vermelding “Unclaimed”. Dus het is op het postkantoor van de bestemmeling aangekomen.
Na opnieuw contact opname vraagt de correspondent “Dana” om opnieuw het pakketje op te sturen. Dan zou mijn kosten terug gestort worden. Ik heb geantwoord dat ik dit niet zal doen omdat het opnieuw bijkomende kosten zijn voor mij. Ik heb het bewijs geleverd dat het (defecte) stuk ter hunne beschikking is.
Ze beloven geld terug te storten. Maar doen het niet. Ik wil ook de kosten van de aangetekende zending vergoed worden samen met de betaaldebedrag voor een defect product.