Art & Craft België

Art & Craft is momenteel mijn vaste stek waar ik al mijn camera body('s) en objectieven koop. De bestelling maak ik meestal online, maar de betaling en afhaling van het product doe ik in de winkel zelf daar het voor mij een kwartiertje rijden is. Een leuk pluspunt is dat er in de zaak altijd wel iemand aanwezig is, die je kan bij staan met haar of zijn technische expertise. De service in de winkel zelf is top, zeker wanneer je door de week kan gaan als er niet zoveel volk is.

Zoals hierboven reeds aangehaald, ga ik alles afhalen in de winkel zelf.

De klantenservice verdient naar mijn mening een dikke pluim! Toen ik mijn Nikon D800 kocht was net een cashback actie afgelopen, desondanks heeft de zaak erg veel moeite gedaan om mij toch nog deze korting te kunnen geven. Nu ook bij mijn laatste bestelling van de Nikon 200-500 VR F5.6 werd een extra korting beloofd om het lange wachten, van mogelijk maanden, te compenseren. Uiteindelijk werd de lens onverwacht erg snel geleverd, en heb ik de korting toch nog mogen ontvangen. Algemeen wil ik ook nog vermelden dat e-mailcommunicatie bij Art & Craft erg vlot verloopt.

Scorekaart voor Art & Craft België