Bestelling plaatsen was geen probleem. Betalen ook niet. Hoewel de bevestiging van betaling meer dan 24 uur op zich liet wachten ondanks Ideal betaling. De prijs kwaliteit verhouding van de siliconen case was behoorlijk scheef. De telefoon had als taal Russisch bij ontvangst. Dat was lastig.
VerzendingEne dag bestellen andere dag leveren kwam men niet na. Na mailcontact (men reageerde pas op de 2e mail die ik stuurde!) werd wel eerlijk verteld dat men mijn bestelling vergeten was te versturen. Ik kreeg excuses en er zou een screenprotector bij mijn bestelling geleverd worden als compensatie. Die zat er echter niet bij. De beloofde track en trace link kwam ook pas na telefonisch contact.
KlantenserviceEen ordernummer van 4 cijfers moet je spellen.... 2015 (voorbeeld) kan je niet uitspreken als 20 - 15 maar moet als 2 - 0 - 1 - 5 anders is het te ingewikkeld. Men zette mij lang in de wacht. Uiteindelijk kreeg ik wel de info die ik wilde maar ik moest er hard aan trekken. Niet prettig.
Beste,
Is het mogelijk om ons een mailtje te versturen met uw ordernummer zodat we u alsnog tevreden kunnen stellen ?
Mvg, VOP Telecom