VOP Telecom

Website erg overzichtelijk, het was ook fijn om meteen accessoires bij de telefoon te kunnen bestellen. Op zondag de telefoon besteld en meteen een orderbevestiging gekregen. Op maandag is het toestel opgestuurd en ik heb direct de track&trace-code gekregen, bezorging door DHL was prima, de telefoon was netjes verpakt met de bijbestelde screenprotector. Ik had geen accout aangemaakt op de website dus ik kon aanvankelijk de factuur niet krijgen maar na een emailtje werd ook de factuur netjes in een PDF gestuurd. Enige nadeel is de spelfouten zo hier en daar op de website en de e-mails, dat maakt het voor mij altijd een beetje louche terwijl dat overduidelijk niet nodig is.

Deze webshop is dus zeker aan te raden!

Enige minpuntje is dat ik niks hoefde te tekenen voor ontvangst. Met dure producten als dit is het toch voor degene die bestelt een fijner idee als er ook een handtekening en afleverbewijs is.

Prima ervaring.

Scorekaart voor VOP Telecom