Op Redcoon vond ik een scherpgeprijsde 'Huawei P8 (wit)' met de juiste specificaties (5,2 inch scherm, 3GB geheugen, ...). Toch werd mij het foute product toegestuurd. Ik kreeg immers een 'P8 Lite' toegezonden. Een fout kan uiteraard altijd gebeuren. Daarom besloot ik contact op te nemen met de klantendienst van Redcoon om een oplossing te vinden. De klantendienst vertelde mij dat het product uit voorraad is en dat ze het product ook niet meer in voorraad kunnen nemen. Uiteraard kan ik deze bewering moeilijk geloven aangezien dit product in voorraad is bij andere webwinkels en dat het product nog niet lang in omloop is. De klantendienst bood me niet onmiddellijk een alternatief aan waardoor ik het order moest annuleren. Uiteraard is dit niet klantvriendelijk want ik ben hiermee niet geholpen.
Op de dag van de levering zie ik dat de P8 Lite enkel in het zwart wordt aangeboden. Toch kreeg ik van jullie een P8 Lite Wit. Ik weet daarom niet goed of jullie onbewust of bewust een fout gemaakt hebben. Je gaat toch geen product versturen dat niet in voorraad is? Ik vermoed dat jullie het product eerst aan een te lage prijs hebben verkocht en daarna mij het goedkopere broetje (lite) proberen aan te smeren waarna jullie zouden kunnen hopen dat ik het verschil niet zou merken. Hopelijk zijn mijn vermoedens foutief!
De webwinkel zou mijn vertrouwen kunnen terugwinnen door deze fout recht te zetten én mij het product toch te bezorgen aangezien het product elders ruim beschikbaar is. Jammer van deze misser, Redcoon! Jullie kunnen de fout nog altijd rechtzetten als jullie echt willen. Jullie hebben me immers een kleur van GSM bezorgd die niet eens in jullie assortiment zit (Het ordernummer heb ik onderaan toegevoegd)
Levering niet binnen de 5 dagen zoals vermeld stond op de website.
KlantenserviceIk kreeg geen oplossing aangeboden waardoor ik het order moest annuleren. Dit is uiteraard klantonvriendelijk.
Beste vdhjeroen,
Wat jammer dat u een negatieve ervaring met ons hebt gehad, bedankt voor uw review hierover.
Helaas kunnen wij uw ordernummer niet terug vinden in uw review.
Graag ontvang ik uw redcoon bestelgegevens zodat ik uw klacht alsnog kan onderzoeken en oplossen. Deze kunt u e-mailen naar reviews@redcoon.nl
Alvast bedankt!
Thalia