VOP Telecom

Op 06-10 een Iphone 5S gekocht via deze webshop/winkel. Scherpe prijs was hierin de meest bepalende factor, alsmede de goede beoordeling op tweakers.
De website is duidelijk en werkt goed. Enige minpunt is dat er accessoires werden getoont die niet relevant zijn voor het toestel (zoals SD kaartje).
Ruime keuze uit betaalmogelijkheden zoals CC, Ideal, Rembours en overboeking.

De order is gratis verzonden via DHL en binnen één werkdag geleverd. Levering in Nederland is geen probleem en kost niks extra's.
In eerste instantie kreeg ik op de dag van uitleverdag een mail van DHL dat ik de order pas vanaf de volgende dag kon gaan volgen, maar via de track en trace zag ik dat de zending al onderweg was voor aflevering.
Order was compact verpakt en is netjes afgeleverd.

Een paar uur na het bestellen van de telefoon zag ik via tweakers dat ze de prijs met € 21,- hadden verlaagd. Ik heb de klantenservice toen benaderd met het verzoek of dit verschil kon worden teruggestort. Binnen twee uur een vriendelijke reactie met de melding dat ze het verschil terug zouden storten.
De volgende dag zag ik op mijn rekening dat dit is gebeurd. In mijn ogen een zeer vriendelijke en nette afhandeling.

Scorekaart voor VOP Telecom