Ik kan onderstaand bericht over de faling bevestigen.
Ik heb contact opgenomen met de curator en hun goederen zouden in beslag genomen zijn.
Wie nog een nieuw (al betaald) toestel moet ontvangen of een toestel ter reparatie heeft binnengebracht (zoals mezelf) kan contact opnemen met de curator: http://www.advocom.be/nl/Bert-Vandenreyt.aspx
edit: ik heb ondertussen mijn toestel terug na contact met de curator en een veilinghuis waar het toestel zich bevond.
edit2: Blijkbaar is de winkel overgenomen en zijn de activiteiten hersteld.
@Phone Village:
- Mijn vragen via email werden altijd tegenstrijdig beantwoord, vb: de ene keer kon mijn toestel opgestuurd worden en de volgende dag opeens niet meer, etc.
- Het feit dat mijn telefoon aanwezig was in een veilinghuis spreekt voor zichzelf. Hoe dit daar terecht gekomen is weet ik niet maar ik werd hiervan op de hoogte gebracht na contact met de curator.
- Ik veralgemeen niets, ik deel enkel mijn persoonlijke ervaring die in dit geval niet positief was. in eerste instantie was ik zeer tevreden van jullie service. Ik hoop dat jullie dezelfde service opnieuw kunnen aanbieden aan andere klanten.
Beste i_machine,
Bedankt voor je beoordeling.
Wij vinden het jammer om te horen dat je teleurgesteld bent in de afhandeling van je bestelling.
PhoneVillage.be is inmiddels terug actief na herstructurering en zowel alle inboedel als verkoopsactiviteiten zijn overgenomen. Er is niets naar een veilingshuis gebracht mits overname.
Tijdens de overnameperiode was het niet mogelijk om bestellingen te plaatsen en werden alle voorgaande bestellingen keurig behandeld.
Voor service na aankoop zijn we steeds bereikbaar geweest per mail.
Zou je het ordernummer van je bestelling aan ons door kunnen geven zodat we uitzoeken waar het mis is gegaan? Dit kan per email naar info@phonevillage.be.
Klantenservice PhoneVillage.be