Dustin België | Zakelijk

Donderdag 24 september een Dell monitor besteld dat "op voorraad" was en een geadverteerde levertijd van 1 werkdag had.

Maandag 28 september gemailed, daarop een antwoord ontvangen met een tracking nummer van UPS en een belofte dat het scherm op 28 of 29 september geleverd zou worden. Het tracking nummer is echter niet gekend op ups.com.

Vandaag zijn we 2 oktober en ik heb geen idee of ik mijn bestelling ooit zal ontvangen.

UPDATE: Op 5 oktober liet centralpoint weten dat "de zending verloren zou gegaan zijn bij UPS" en dat ze een nieuwe zending aanmaken. Die nieuwe zending, met correcte UPS tracking nummer, is gelukkig op 6 oktober toegekomen. Persoonlijk geloof ik niet dat de zending door UPS verloren gegaan is, voornamelijk omdat het opgegeven tracking nummer niet gekend was bij hen.

Ik weet dus niet wat er echt gebeurd is, maar gelukkig heb ik na 8 dagen en 4 emails mijn bestelling ontvangen.

Zie hierboven. Geen correcte informatie over de status van de levering.

Scorekaart voor Dustin België | Zakelijk