Scheer en Foppen

Puur gebaseerd op de afhandeling van mijn garantie-claim (zie onder). En nog een paar woorden, want het moeten 15 woorden zijn van Tweakers...

Alle verzending bij dit garantiegeval was voor mij gratis. Alleen de laatste verzending naar Scheer & Foppen zelf moest aangetekend, dus moest ik voorschieten. Ze hebben beloofd dat terug te storten, dus dat komt vast goed.

LG-monitor 23EA63V-P gaf na ruim 1,5 jaar problemen (spontane uitval van 10-30 seconden, plotselinge paarse vlek die niet meer wegging). Monitor opgestuurd, niet te repareren, en ik kon voor hetzelfde bedrag iets anders uitzoeken op de site, of tegen bijbetaling iets duurders.
Een Philips 239C4QHWAB uitgezocht en beetje bijbetaald. Die stond echter scheef op de voet (niet verstelbaar), en één van de roostertjes van de speakers in de voet miste, dus teruggestuurd.
Het vervangingsexemplaar stond iets minder scheef, maar niet acceptabel, en BEIDE roostertjes voor de speakers misten.
Omdat Scheer en Foppen geen andere IPS-monitor in het assortiment had, gevraagd of het mogelijk was een monitor te bestellen bij het assortiment om. Dat kon niet, waarop hun voorstel was het aankoopbedrag te retourneren, inclusief de verzendkosten voor de Philips-monitor. Het aankoopbedrag ontving ik binnen een week retour.
Een hoop heen en weer verzending dus, maar uiteindelijk een prima oplossing, zonder gezeur.

Scorekaart voor Scheer en Foppen