D5Avenue

Wat een slechte webshop zeg. Nadat ik woensdag avond de witte LG G3 had besteld, las ik op donderdag de slechte reviews. Ik stuurde klantenservice hierom een mailtje; of mijn bestelling wel goed was aangekomen en hoe lang het zou duren voordat ik mijn telefoon binnen zou krijgen. Na enkele uren kreeg ik al antwoord en ik dacht 'oh, zo slecht is de service niet'. In het mailtje stond dat mijn order ontvangen was en ze de telefoon zo snel mogelijk op zouden sturen. Op vrijdag kreeg ik echter weer een mailtje: ze hadden de leverancier gesproken en ik kan alleen een zwarte krijgen, of het ook goed is als ze die sturen i.p.v. de witte. Natuurlijk is dat niet goed, anders had ik wel een zwarte besteld.
Echt, al geeft tweakers aan dat ze jouw product het goedkoopst verkopen: doe het niet. Ik heb m'n orde geannuleerd en dit zorgt ervoor dat ik veel tijd en moeite moet steken in iets waar ik niks voor terug krijg.

Wel snel antwoord, maar ze zeggen het één en de volgende dag het ander.

Scorekaart voor D5Avenue