YGZ | Yourgamezone

6 september PS4 Dying Light besteld. Op de website staat 2 t/m 4 werkdagen levertijd. Het is nu inmiddels 6 werkdagen en nog geen verzendbevestiging niets. Telefoonnummer op de website ontbreekt dus alles moet via e-mail. Ik wacht nog op reactie. Als ik dit geweten had dan had ik een paar euro meer betaald bij een webshop die wel op tijd levert. Hier bestel ik nooit meer. Ik update deze review als het spel een keertje binnen is.

Update 16-9-2015:
dit wordt wel een hele lange levertijd. Dit is het antwoord.
Op dit moment zijn wij aan het wachten op een herproductie omdat de voorraad bij de producent op is. Wij verwachten de aanlevering donderdag of vrijdag te ontvangen en de game uiterlijk zaterdag te leveren.
Update 19-9-2015:
Niets gehoord nog over verzending. Twee weken verder nu.
Update 21-9-2015:
Spel is verzonden!
Update 22-9-2015
Spel binnen gehad!

Verzending was veel te laat. Wel goed verpakt maar lang op moeten wachten.

Inmiddels dagje verder en nog geen reactie gehad op mijn 2 e-mails over waar mijn bestelling blijft. Vandaag is de zevende werkdag dat ik niets ontvangen heb.
Update 16-9-2015: Totaal nog geen reactie op mijn e-mails. Nu maar via de website het contactformulier gebruikt.
Update: Via contactformulier op de website wel gelijk antwoord. Volgens hun blijven de e-mails in mijn spamfilter. Vreemd want ik gebruik geen spamfilter en via de website wel gelijk antwoord. Spel is nog niet leverbaar.

Scorekaart voor YGZ | Yourgamezone