redcoon.nl

Bestellen gaat makkelijk en overzichtelijk, alleen jammer dat ze achteraf nog mails sturen om hun garantieplannen opproducten te slijten.

Slechte bezorgdienst met ongemanierde bezorgers die je huis beschadigen bij aflevering van grote producten.

Helaas een kapotte koelkast en dan ga je zo snel mogelijk op zoek naar een andere die snel geleverd kan worden.

Hier op 02-09-2015 een koelkast besteld vanwege de goede prijs en 24h levering. Echter komt de koelkast helemaal beschadigd aan en is dit pas te zien NA het verwijderen van het dikke verpakkingsplastic. De bezorgers zijn natuurlijk al lang en breed gevlucht als je begint met het inspecteren van je product, dus kan je contact gaan opnemen met Redcoon.

Direct contact gezocht via de Redcoon chatservice. Daar werd om het feit heen gedraaid of er nu een vervangend product of teruggave van geld aan vast zat. Uiteindelijk kwam het er op neer dat ze mijn klacht door zouden zetten naar de "schadeafdeling". Ik heb gevraagd wat dat inhoud, maar krijg enkel te horen dat die ZO SNEL MOGELIJK contact met mij opnemen.

Na het weer inpakken van de koelkast en een uurtje of anderhalf wachten besluit ik toch ook nog maar eens een belletje te doen. Mijn spullen staan nu namelijk ongekoeld in de bijkeuken en te verpieteren. Helaas krijg ik een zeer geroutieneerde "dame" aan de lijn die mij vrolijk verteld dat het wel eens 48 uur kan gaan duren alvorens de "schadeafdeling" contact met mij opneemt.

Uiteraard een beetje op mijn achterste benen geef ik aan daar niet mee akkoord te gaan gezien ik zonder koelkast zit. De "dame" geeft koel en star aan "dat is onze procedure". Als ik vraag om een telefoonnummer van de "schadeafdeling", zegt ze heel overtuigd dat ze die geen hebben. "Maar ze bellen mij toch op om de schadeafhandeling te bespreken?" vraag ik dan.

"Ja, maar u krijgt geen nummer, dat is onze procedure!".

Lekker klantvriendelijk. Als ik aangeef dat dit niet echt van service getuigd, wordt de "dame" vurig en geeft aan geen discussies te gaan voeren en dat dat nu eenmaal de procedures zijn. Ook kan ze geen garanties geven over de snelheid van het contact, de uitkomst van het contact en "HOOPT" ze dat er iemand zal bellen met mij.

Inmiddels kan ik al mijn spullen uit de oude koelkast linea recta de container in gooien, kan ik geen nieuwe boodschappen doen, zit ik met een grote ingepakte koelkast in mijn keuken, heb ik geen duidelijkheid of er een vervanger komt of ik mijn geld terug krijg en kan ik financieel geen andere koelkast kopen bij een andere shop.

Lang leve Redcoon!...... NOOIT MEER REDCOON!

Beste TweakerHunter,

Bedankt dat je via deze weg contact met ons opneemt, we stellen je mening op prijs.

We vinden het erg vervelend dat je een negatieve ervaring hebt gehad over de bezorging van je bestellingen, onze excuses hiervoor.
Op het moment dat er onverhoop een schade bij je product is geconstateerd en wij de melding hebben ontvangen, zal de schadeafdeling contact met je opnemen om dit verder te bespreken. Wij begrijpen dat een schade meer dan erg vervelend is en nooit goed uitkomt.
De schade afdeling neemt dan dezelfde dag of uiterlijk de eerst volgende werkdag contact met je op.

Graag ontvang ik je redcoon bestelgegevens zodat ik je klacht kan onderzoeken en oplossen. Deze kun je e-mailen naar reviews@redcoon.nl

Alvast bedankt!

Thalia
Namens het redcoon Webcare-Team

Beste TweakerHunter,

Helaas hebben wij naar aanleiding van je review geen reactie meer van je mogen ontvangen.
Wij gaan ervanuit dat je voldoende geholpen bent en het probleem voor je is opgelost.

Thalia
Namens het redcoon Webcare-Team