The Phone Store

Tot de betaling gaat alles goed. Maar dan komt het leveren en de service na calamiteiten

2 toestellen besteld. Eén toestel voor mijn vrouw (voor moederdag) bleek niet voorradig te zijn en kwam enkele weken later. Nog wel op voorhand gemeldt de ik de levering voor die datum wilde ontvangen. Geen reactie daarop

Mail contact is onpersoonlijk. nooit een naam wie schrijft. dat terzijde. Augustus begon het Mijn Lumia 830 heeft een probleem met de camera (schijnt vaker voor te komen). Contact opgenomen. Toestel zou worden opgehaald op bepaalde dagen en op een bepaald adres. uiteindelijk na 2 dagen wachten komt de 3e dag iemand langs. Vervolgens op navraag van de status wordt niet gereageerd. En na 3 weken, héhé, eindelijk terug. En? HELEMAAL NIET GEREPAREERD. Nog steeds geen camera. Echt nog nooit zoiets meegemaakt

De Nokia Lumia is gerepareerd door de service van Microsoft. en doet het weer super!
En de Phonestore is zo vriendelijk geweest om een leuk presentje te sturen. Dan is dan wel echt top.

Scorekaart voor The Phone Store