VOP Telecom

Via Tweakers kwam ik bij deze webshop uit. Het leek me een bedrijf dat óf net begonnen was, óf nep was (hoor je veel over de laatste tijd, vooral met smartphones). Zo sprong meteen de melding op het scherm dat de site waarschijnlijk niet goed werkt in Safari.

Na veel reviews te hebben gelezen op o.a. Tweakers en Trustpilot heb ik er uiteindelijk toch een smartphone besteld. Het bedrijf bleek inderdaad net opgestart.

Binnen 24 uur werd de smartphone geleverd, erg tevreden over de snelheid! De smartphone zat in de originele verpakking met daaromheen nog een kartonnen doosje voor het vervoer. Hier had nog wat schuim tussen gekund tegen schokken tijdens het vervoer, maar hier lag ik niet wakker van.

De telefoon bleek uit Hongarije afkomstig, maar na wat instellingen te hebben veranderd merk je daar niks meer van. De boekjes zijn jammer genoeg niet van taal te wisselen, maar wie leest er tegenwoordig nog handleidingen?

Al met al een erg goede ervaring met dit bedrijf, ik zou het zeker aanraden als de prijzen lager blijven dan de concurrenten!

Scorekaart voor VOP Telecom