redcoon België

Al herhaaldelijk bij besteld: de winkel van redcoon is 'an sich' voor mij heel overzichtelijk en snel te doorlopen. Prijzen en specificaties zijn bijna overal correct, de site zit goed in elkaar. Zowat alle mogelijke betalingsmogelijkheden zijn beschikbaar.
Over de winkel en het aantal producten eerder niets dan goed.

Maar maar maar, zoals vroeger al meegemaakt blijft het pijnpunt van deze winkel voor mij de levering. Geloof geen snars van wat ze opgeven van leveringstermijn. In het beste geval kan je dit zien als 'de minimumtijd dat je zal moeten wachten tot je een BERICHT krijgt over levering'. Momenteel, bij mijn huidige laatste bestelling is daar zelfs niet aan voldaan. Gezien ik dit al meerdere malen heb meegemaakt was dit eigenlijk de aanleiding om hierover een review te schrijven. Ik vind het belangrijk dat er correct geïnformeerd wordt. Als men weet dat er soms 72 of 96 uren over een 48uren levering gedaan wordt, dat men dan ook zo eerlijk is om 72 of 96 uren op te geven, en geen 48 uren die 50% wordt overschreden. Indien ik dit op voorhand zou weten, zou dat voor mij niet het grote probleem volgen (zeker als de verzending gratis gebeurt, zoals hier het geval).

Opgegeven levertijd was dus "48 uren".
Artikel is op 26/08 rond 12:15 's middags besteld, nu op 28/08 14:46 heb ik nog geen weet wanneer er geleverd zal worden..
Opgepast want nu zie ik zelfs dat bij hetzelfde artikel de levertijd is verminderd naar 24u (!). Begrijpen wie begrijpen kan hoor voor mij.
In theorie (volgens Redcoon) had ik het artikel eerder als ik het gisteren ipv eergisteren had besteld.

Bij aanspreken klantenservice over leveringstermijn die niet klopt, komt dan natuurlijk af met verhalen als 'we gaan een onderzoek starten' en 'artikel komt vanuit Duitsland' etc. Allemaal zaken waar ik als klant niets aan heb. Ik mis hier zoals bij vele klantenservices het zoeken naar een oplossing voor een ontevreden klant. Ook het gevoel dat je geen nummer bent, de 'persoonlijke aanpak' mankeert hier voor mij in.
Ik snap de webwinkels in deze soms commercieel niet goed. Mocht Redcoon mij hiervoor een 10 euro tegoed bon voorstellen dan zou ik onmiddellijk weer iets van €100 bij hen bestellen. Ik zie dat eerder zo. Nu ga ik deze webshop bij zaken die 'op tijd' geleverd moeten worden zeker mijden!

Beste steven VHB,

Bedankt dat je via deze weg contact met ons opneemt, we stellen je mening op prijs.

Vervelend dat je jouw bestelling nog niet hebt ontvangen, helaas is de levertijd die je noemt langer dan gebruikelijk. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Zou je je bestelgegevens kunnen mailen naar reviews@redcoon.nl, ik zoek de klacht graag verder voor je uit.

Alvast bedankt!

Saskia
Namens het redcoon Webcare-Team

Beste steven VHB,

Helaas hebben wij naar aanleiding van uw review geen reactie meer van u mogen ontvangen.
Wij gaan ervanuit dat u voldoende geholpen bent en het probleem voor u is opgelost.

Thalia
Namens het redcoon Webcare-Team