Beste365

Makkelijk bestelling te plaatsen, overzichtelijke site. Enigzins traag. Betaling ging goed. Wat je mag verwachten van een site.

Waardeloos! Het is nu vrijdag, vorige week woensdag avond besteld met de belofte: voor 18:30 besteld morgen in huis. Afgelopen zaterdag nog niks gehoord van mijn bestelling, alleen een bevestiging van betaling (dat wel natuurlijk :')). Proberen te bellen maar krijgt alleen maar een Voicemail. Uiteindelijk gemaild en kreeg maandag dezelfde dag antwoord. Mijn toestel zou dezelfde morgen zijn verzonden en morgen bezorgd moeten worden. Inmiddels nog steeds niks binnen! Lijkt mij gewoon sprake te zijn van misleiding en liegen. Afgelopen woensdag gemaild met de vraag of de bestelling wel verzonden was en of ik een track & trace code mocht hebben en hoe het anders met mijn bestelling zat. Tot op heden geen antwoord gehad, ook na meermaals vragen om antwoord. Via de telefoon nog steeds iedere keer Voicemail. Met als excuus dat er een storing is met de telefooncentrale, terwijl er gewoon gebruik wordt gemaakt van een 06-nummer. Om te huilen dit. Inmiddels gemaild dat ik mijn geld terug wil. Benieuwd of ik daar nog ooit iets van terug zie.

Schandalig slecht. Geen antwoordt op mails, telefonisch niet bereikbaar enkel Voicemail. Wordt hiermee niet geholpen met het probleem dat ontstaan is. Ik raad iedereen aan hier niks te kopen, goedkoop is duurkoop! Kleine kans op levering naar mijn ervaring.

Scorekaart voor Beste365