Beste deejayraoul,
Bedankt dat jij je mening met ons wilt delen. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons.
Vervelend om te horen dat er tijdens je bestelling een storing naar voren is gekomen waardoor je bestelling niet in ons systeem is afgerond en je via je creditcardaccount enkel een reservering staat vermeld.
Als er tijdens je bestelling deze storing naar voren komt is er helaas geen gelukte order bij ons systeem binnen gekomen. Deze zal dan ook niet worden uitgevoerd.
De reservering zal komen te vervallen omdat wij het bedrag niet kunnen innen. Per maatschappij verschilt de periode die hiervoor staat.
Helaas kunnen wij de mislukte order niet herstellen omdat deze gegevens nooit bij ons zijn aangekomen. Om deze reden adviseren wij je om de bestelling opnieuw te plaatsen om alsnog je bestelling te ontvangen.
Onze excuses voor het ontstane ongemak. Wij begrijpen dat dit erg vervelend is. Intern proberen wij na te gaan hoe het komt dat je deze storing hebt gekregen, zodat wij onze service kunnen optimaliseren.
Thalia
Namens het redcoon Webcare-Team