Online een TV steun uitgezocht. Deze was niet voorradig in de winkel Breda, maar ik kreeg direct een duurder alternatief aangeboden voor dezelfde prijs! Bij het afrekenen zag ik dat ik €100 korting kon krijgen als ik een energiecontract via Klein zou afsluiten. Ik had had net 3 dagen van tevoren een energiecontract afgesloten, maar de verkoper van Klein was zo vriendelijk om zeer geduldig te blijven wachten totdat ik het energiebedrijf had gebeld met de vraag of ik het eerder afgesloten contract kon annuleren om vervolgens direct weer een nieuw contract af te sluiten. Vervolgens bracht de verkoper het nieuwe contract in orde. Als kers op de taart kon ik ook nog een cadeaubon van €20 overleggen, dus uiteindelijk hoefde ik op een TV steun van € 149, maar € 9,95 af te rekenen, dus ik liep met een zeer grote grijns de deur uit. Het behoeft geen betoog dat ik dit verhaal aan al mijn vrienden heb verteld!
VerzendingDuidelijke beschrijving, zelfs een online video montage uitleg. Ik ben erg tevreden.