Laat ik even voorop stellen: uiteindelijk is alles goed gekomen, mijn telefoon is door een koerier bezorgd MET bosje bloemen om het goed te maken!!
MAAR: ik heb niet eerder meegemaakt dat een internetaankoop zo vreemd verlopen is. Daarom plaats ik hier nog even een eerlijke review.
Op 2 augustus heb ik een telefoon besteld en afgerekend. Levertijd 2-4 dagen.
Vier dagen later geen enkel bericht, op de website stond mijn bestelling nog als 'niet verzonden'. Hierop gaan bellen, uiteindelijk op vier verschillende telefoonnummers flink aantal maal gebeld op donderdag en vrijdag (dag 4 en 5); steeds geen gehoor, geen voicemail/antwoordapparaat (op zijn minst vreemd te noemen bij een bedrijf).
Hierop toch lichte paniek; opgelicht?! Op internet gaan zoeken, rekeningnummer op de website was anders dan het rekeningnummer waarop ik uiteindelijk betaald heb via Buckaroo/IDEAL (Deutsche Bank rek.nr.) en dit nummer is bekend bij de politie..?! Nummer dat op de website vermeld staat overigens niet. Hierop dacht ik werkelijk dat ik opgelicht was, waarop ik als waarschuwing voor anderen hier op Tweakers een bericht geplaatst heb waarin ik duidelijk mijn ongenoegen kenbaar maakte. Dit bericht heb ik inmiddels verwijderd.
Vreemd genoeg werd ik hierop direct diezelfde avond nog gebeld door D5 Avenue met de mededeling dat er iets mis gegaan was en dat men mijn bericht op Tweakers erg vervelend vond. Hierop werd beloofd dat mijn telefoon maandag opgestuurd zou worden, met bos bloemen, en dinsdag bij mij zou zijn. Op maandag werd ik gebeld; of ik thuis was, dan kwam een koerier de telefoon direct brengen! En zo gebeurde; telefoon keurig een uur later alsnog geleverd, plus mooi bosje bloemen als goedmakertje!!!
Uiteindelijk dus toch tevreden en erg blij dat het geen oplichterspraktijken betrof! Vandaar toch een voldoende qua beoordeling, in plaats van waardeloos!
Uiteindelijk dus bezorgd middels koerier, inclusief bos bloemen!!
KlantenserviceTip voor D5 Avenue: betere bereikbaarheid en reactie op mail/website of zelf contact opnemen met klant indien bestelling vertraging oploopt.
Ben momenteel erg blij met mijn nieuwe telefoon, dus alles is weer vergeven!!