Ik was op zoek naar een vlotte laptop (geen nieuwe). Uiteindelijk viel mijn oog op een zeer nette HP EliteBook 8470p, aangeboden door HV Computers. Ik had toch nog wel wat vragen over de laptop, dus die heb ik via het contactformulier op de site gesteld. Ondanks dat er op de site vermeld stond dat ze gesloten waren ivm vakantie, had ik toch diezelfde avond nog antwoord op al mijn vragen. Top! Na de laptop besteld te hebben, is die keurig netjes verpakt (stevige dikke kartonnen doos, laptop in ontelbaar veel lagen bubbeltjes-plastic) thuisbezorgd door PostNL met track-n-trace. Je krijgt hem netjes schoongemaakt en stofvrij, voorzien van een legale Win 7 pro 64bit NL installatie. Ik heb hem nu een week in gebruik, en ben enorm blij met de geweldige prestaties en het lachertje van een aankoopbedrag!
Het is een ex-lease laptop, dus tweedehands. Als je goed zoekt, zie je kleine gebruikssporen, het zijn géén afgetrapte laptops.
Korte samenvatting: Top Service, snelle reactie op mailtjes/vragen etc. Netjes verpakt opgestuurd, iDeal betaling, PostNL met track-n-trace, geweldige prijzen!
HV Computers: Aanrader !!!
In stevige dikke kartonnen doos, laptop zelf in ontelbaar veel lagen bubbeltjesplastic, via PostNL met track-n-trace.
KlantenserviceVoor de aankoop wilde ik nog wat specifieke dingen weten. Contactformulier op de site ingevuld, diezelfde avond nog antwoord, ondanks dat ze gesloten waren ivm vakantie. Top!