De bestelling van het digitale exemplaar van Windows verliep over het algemeen soepel. Daarna heb ik problemen ondervonden om de activatiesleutel te krijgen. Deze is niet toegankelijk vanwege een Magento storing. Er wordt hier niet adequaat op geantwoord: probleem zou aan mijn browser liggen en de werknemers hebben geen mogelijkheid om deze per email aan mij te versturen.
Kortom, ik kan mijn vrije middag om Windows te installeren als niet effectief beschouwen.
In eerste instantie word ik 10 minuten in de wachtrij geplaatst en vervolgens wordt de telefoon (per ongeluk) opgehangen. Vervolgens teruggebeld en ik werd door de klantenservice verzocht om de informatie per email te sturen.
Beste Opgebaarde,
Dank voor uw reactie. Jammer dat u onze service niet positief heeft ervaren ondanks dat we ons best doen dit proces te optimaliseren. Op het moment van uw bestelling ondervonden we inderdaad een kortstondige storing. Gelukkig was deze snel opgelost en zijn eventuele niet geleverde codes alsnog uitgeleverd. Codes per mail sturen doen we uit veiligheidsoverweging niet.
Uiteraard betreuren wij het dat u in uw vrije middag niet heeft kunnen gebruiken om Windows te installeren. Excuus daarvoor.
Patrick - Klantenservice Koopoffice365.nu