De site is duidelijk
Het product was ook makkelijk te vinden en ook nog is in de aanbieding.
Verzending was ook goed had het product binnen 2 dagen
KlantenserviceIn april bestelde ik de Dr Dre urbeats van Apple bij Redcoon.
Ik was bekend met het product omdat ik het al een aantal keer besteld had bij apple zelf.
Bij Apple had ik helaas ook al een aantal keer problemen met het product gehad en het product werd netjes gerepareerd voor zover dat ging.
Altijd had ik binnen een week al nieuwe omdat ze niet gerepareerd konden worden vanwege de kleine draadjes enz.
Maar goed nu over Redcoon.
Binnen 2 dagen ha ik mijn urbeats al binnen waar ik erg blij mee was.
Maar bij de urbeats moet je niet te vroeg juichen wist ik inmiddels.
Het ging goed voor een maand en je raad het dus al de linker oordop begon het al minder te doen.
Het was te merken tijdens het luisteren van muziek maar echt last had ik er niet van.
Tot dat ik s'avonds in Juli weer mijn urbeats gebruikte en zomaar uit het niks de rechter oordop het begaf en er helemaal geen geluid meer uitkwam.
Natuurlijk ligt dit niet aan Redcoon.
Die zelfde avond heb ik nog een mail naar Redcoon gestuurd met mijn klacht en met de vraag wat ze er aan konden doen.
De volgende dag heb een tweet gestuurd met de vraag hoelang het duurt voordat ik antwoord kreeg.
Wat opvallend was, was dat ik binnen een kwartier al antwoord had gekregen terwijl er op mijn mail geen antwoord werd gegeven.
Na en aantal keer lezen begreep ik eindelijk wat er stond ( vanwege de taalfouten) zo stond er in plaats van streven sterven.
Een groot verschil natuurlijk.
Er werd in de tweet duidelijk gemaakt dat er binnen 24 uur zou worden gereageerd op mijn mail.
Snelle service dacht ik.
Dus de hele dag mijn mail gecheckt en gewacht maar er kwam niks binnen.
Maandag ook de hele dag gewacht maar nog steeds geen mail.
Dindsdag dus maar gebeld.
Het heeft wel een halfuur geduurd voordat ik eindelijk iemand aan de lijn had.
Ik heb haar het hele verhaal verteld en kreeg na het gesprek via de mail meteen een formulier om mijn product te retourneren.
Die avond kreeg ik antwoord op mijn mail waar ik uiteindelijk ook niet veel aan had.
Na een aantal dagen nog niks gehoord en maar weer gebeld er werd vertelt da mijn product er nog niet was en dat we moesten afwachten.
Die week daarna maar weer gebeld omdat we op vakantie gingen en ik het fijn zou vinden om mijn urbeats mee te nemen.
Helaas was er nog geen nieuws en moest ik weer afwachten.
Toen we net aankwamen op vakantie kreeg ik een mail dat mijn urbeats bij het reparatie centrum in Duitsland waren aangekomen en het nog eens 3 weken kon duren terwijl er aan de telefoon werd gezegd dat het 3 weken zou duren in totaal inclusief verzending etc,
Dat was het laatste dat ik ervan heb gehoord/
Het is nu 3 weken later en nog steeds wacht ik op mijn urbeats.
Slechte service zeker vergeleken met apple.
Toch verwacht ik ze wel te ontvangen voor 24 Augustus i.v.m school
Beste Sterreh,
Bedankt dat je via deze weg contact met ons opneemt, we stellen je mening op prijs.
Wat vervelend dat jouw aankoop een defect vertoond, uiteraard helpen wij je hier graag mee verder. Een gemiddelde reparatie neemt 3 weken in beslag, na ontvangst in ons magazijn. Het kan voorkomen dat de reparatietijd iets langer duurt dan dit gemiddelde.
Graag wil ik je vragen je redcoon bestelgegevens aan me toe te sturen zodat ik je klacht verder kan onderzoeken en oplossen. Deze kun je e-mailen naar reviews@redcoon.nl
Saskia
Namens het redcoon Webcare-Team