T-Mobile | met abonnement

Er stond zaterdag een pre-paid pakket met Microsoft Lumia 640 zwart te koop voor €129,95 en wilde deze aanschaffen. Besteld, zou binnen enkele minuten een mailtje krijgen, na twee dagen niets, nog maar eens besteld, zelfde verhaal, ook niet terug te vinden via bestellingen.

Eerst contact opgenomen met de T-Mobile online chat, wordt doorverwezen naar een hoger iemand die mij weer doorverwijst naar een 071-2032075 nummer, blijkt dat een accesiore onderdeel te zijn!

Dan maar even bellen met het 0800-7123 nummer, wordt me aangeraden naar de winkel te gaan, ik vraag nog voor de zekerheid of ik hem dan ook voor die prijs mee ga krijgen, ja 100% zeker, in de winkel aangekomen, nee hoor dat kan niet!

Weer bellen, wordt doorverwezen naar de klantenservice, die zegt me weer dat ze niets kunnen doen, of ik nogmaals wil bellen naar het 0800 nummer. Volgende persoon zegt de bestelling dan maar met mij te doen, klinkt als precies dezelfde methode als via de website en werd mij verteld dat ik binnen enkele momenten een email krijg, niets! Vijf minuten later bel ik, nee hoor meneer, die staat helemaal niet in ons systeem, is de aanbieding stiekem van de website gehaald, dus jammer joh!

Wat een waardeloos bedrijf, houdt zijn klanten aan het lijntje, geeft verkeerde informatie door en ziet je dus echt als een nummertje, nou, dat lijkt me niet de bedoeling, NOOIT iets kopen daar dus, als klant stel je totaal niets voor.

Levering geschiedt dus niet, bestellen van een product wat op voorraad is, is dus geen garantie van ook daadwerkelijk je product krijgen.

Wordt totaal niet geholpen en constant doorgestuurd, als er dan blijkbaar een prijs niet klopt, wordt de aanbieding ineens verwijderd en doet men alsof hun neus bloed.

Scorekaart voor T-Mobile | met abonnement