VOP Telecom

Mooie, simpele en strakke website waar alles makkelijk te vinden is. Ik heb er mijn xperia z3 besteld waarvan er op het moment van bestellen nog één beschikbaar was. Toen ik een half uur na mijn bestelling terug kwam op de website stond er bij de z3 dat hij niet meer op voorraad was.
Dat is dus ook actueel wat ik zeer op prijs stel.

De telefoon zelf kwam echter uit Duitsland, de taal stond op Duits ingesteld en er stonden wat Duitse apps op.
Verder kon ik die zonder problemen verwijderen is er niks aan de hand en ik weet ook niet of het normaal is om een Duitse toegestuurd te krijgen, maar ik meld het maar even.

Voor 22:00 besteld volgende dag in huis. Ik hem hem om 15:00 uur besteld en ik kreeg direct een bevestiging van bestelling en niet lang daarna een bevestiging dat hij was verzonden. En inderdaad de volgende dag werd hij bij mij bezorgd.

Maar nou heb ik twee kleine aanmerkingen op de verzending. De 'grootste' is dat ik voor €2 extra het pakket kon verzekeren en aangetekend kon laten bezorgen. Extra kwam hij niet aangetekend bij mij thuis aan.
Nou is het verder allemaal goed gedaan maar ik heb hier toch een vraagteken(tje) bij.

En het tweede punt was de verpakking. Het doosje van de z3 was gewoon in een klein doosje gedaan en zo verzonden.
Het doosje van de z3 zelf zat strak in de kartonnen verzenddoos en kon zich niet verplaatsen maar toch zou misschien wat extra verpakking niet kwaad kunnen.

Maar goed, veel woorden voor wat kleine problemen, al met al is het allemaal goed gegaan en over het algemeen ben ik tevreden en zou ik hier zo weer bestellen.

Scorekaart voor VOP Telecom