Apparaat tot twee keer toe defect geraakt (dit kan natuurlijk gebeuren). Daarna echter teleurgesteld in de klantenservice. De klantenservice reageert niet op mijn mailtjes.
KlantenserviceOp 24-06-2014 een Cube Array gekocht welke 2 maanden daarna helaas niet meer goed werkte. Contact opgenomen me CubeArray, en de powerbank werd vervangen. Ik heb deze op 21-08 ontvangen. Over deze service erg tevreden natuurlijk.
Deze nieuwe laat helaas weer defecten zien; de aansluiting voor de oplader is "verzonken" geraakt in de behuizing, waardoor hij niet/niet goed oplaadt. Ik ben altijd met zorg omgegaan met het aparaat. Volgens CubeArray zit er echter geen garantie meer op, ze bieden maar 1 jaar garantie. Na een reactie van mijn kant krijg ik geen reactie meer. Erg jammer.
Het defect is ontstaan bij normaal gebruik. Ik heb recht op een deugdelijk product. Aangezien ik altijd erg netjes met het apparaat ben omgegaan, is er geen sprake van een deugdelijk product, wat wil zeggen dat ik recht heb ik wettelijke garantie, die langer is dan 1 jaar.
Blijkbaar is het normaal dat een product maar een jaartje meegaat, en daar moet de klant maar genoegen mee nemen.