Gameshop Twente

Overzichtelijke site met goede status indicatie van de voorraad. Op donderdag besteld en zoals beloofd netjes de volgende dag in huis.

Bestelling werd netjes verpakt en met track and trace code afgeleverd. Ook zeer schappelijke verzendkosten (€1,88)

Via Gameshop Twente had ik een tweedehands laadstation voor 4 PS Move-controllers (2 Move-controllers en 2 Navigation-controllers) gekocht. Helaas bleek deze bij aankomst defect te zijn. Contact gezocht via de mail en al snel was het geregeld. Met bijbetaling van het verschil zouden ze een nieuw exemplaar opsturen.
Na mijn vraag hoe ik het snelst en handigst de betaling kon verrichten, kreeg ik maandag het bericht dat ik de bijbetaling mocht vergeten en dat ze dezelfde dag een nieuw exemplaar zouden toesturen. Deze is inmiddels ook ontvangen en werkt naar tevredenheid.
Hier weet men echt wat klantvriendelijkheid is! Alleen al door deze ervaring zal ik een volgende keer eerst bij deze webshop kijken of ze hebben wat ik zoek.

Scorekaart voor Gameshop Twente