Dustin België | Zakelijk

Goede levering maar VERSCHRIKKELIJKE service na veelvuldig defect toestel
Na aanschaf van een Nokia 1320 met een -het moet gezegd- vlotte levering, begon de ellende na enkele maanden.
GSM stuk.
Vervolg: wachttijden, slechte communicatie tussen fabrikant, reparatiedienst en centralpoint.be.

Hoop dat je toestel het volhoudt, want hun reparatiedienst en service zijn abominabel! Dit geven ze trouwens zelf toe...
Wil u de volledige case horen, contacteer me maar: timadinau@hotmail.com

CONCLUSIE: leveringen: ok,
herstelling en communicatie: hopeloos!

Deze was eerst CORRECT, maar de levering van het te herstellen toestel en het beloofde nieuwe toestel waren uiterst TRAAG!

Ik moest zelf achter de feiten aan. Was zelf de contactpersoon tussen centralpoint en hun herstelfirma TELEPLAN.

Na drie maal meer dan een maand wachten op herstelling en de niet ingevulde belofte van een nieuwe gsm, heb ik in plaats van in garantie een echte nieuwe gsm te krijgen, of een teruggave van (deel van) mijn centen, een waardebon van 10 euro aangeboden gekregen!
SCHANDELIJK

Er werd geen beslissing genomen en de betrokken partijen hielden hun belofte niet: LEUGENACHTIG

Heb nu op eigen kosten een nieuwe GSM gekocht na drie defecten, zes maanden genot van een slechte GSM.

Scorekaart voor Dustin België | Zakelijk