Bestelde hier een screenprotector van gehard glas.
Verzendkosten voor een verzending zonder 3S en envelop post was 4,95 !
Product kom aan in een dun envelopje totaal verbogen en bij openmaken was dit compleet gebarsten. Niet vreemd want het had werkelijk geen bescherming en dat voor 4,95.
Zoals gezegd slecht verpakt en verzending geschied niet vlot dus het is niet het principe als je besteld en je krijgt een mail met het is verstuurd dat het dan ook de volgende dag er is 4-10 werkdagen.
KlantenserviceHier scoort het bedrijf bedroevend.
Aangezien er op de site van dit moeilijk verkrijgbare artikel er nog maar 2 op voorraad stonden.
Heb ik de chat gestart en hele verhaal verteld, in half Nederlands krijg je standaard antwoorden, dat duurde ook vrij lang. Ze verwijzen naar de voorwaarden en werkelijk geen enkele empathie om de klant tegemoet te komen. Ik heb een foto erbij gezet maar nog steeds moest ik dit terugsturen dan wachten.
Tja met het risico dat het niet meer verkrijgbaar is. 2e keer chat opgestart in de avond, toen werd er niet meer gereageerd. Waar zij wel scherp op letten is of je wel genoeg sterren geeft bij een beoordeling op Trustpilot en zowel hier als elders staat het bom vol met klachten. Afrader