Bij aankomst was mijn laptopkoeler al stuk voordat ik het open gemaakt had. Ik ben een technische jongen dus ik besloot de gedelocaliseerde rotor zelf op zijn plek te zetten ,in mijn ogen een volledig logische reactie. Toen dit niet werkte heb ik de klantenservice gecontacteerd . Daar werd ik verbonden met {-verwijderd-}, {-verwijderd-} beloofde mij dat wanneer ik foto's van mijn kapotte levering zou sturen ik een nieuwe teruggestuurd zou krijgen. Een belofte die hij later niet zou nakomen. Enfin {-verwijderd-} verzocht mij de kapotte bestelling terug te sturen en zou daarna direct een nieuwe sturen opnieuw een belofte die hij niet na kwam. Zo geschiedde en ik stuurde mijn kapotte laptop koeler tussen mijn colleges door terug naar Coolgods. Eenmaal aangekomen bij het postkantoor kwam tot de aangename verassing dat mijn pakketje verstuurd was met DHL i.p.v. PostNL waarnaar mijn voorkeur bij de bestelling was uitgegaan. Mocht ik opnieuw 7 euro afrekenen. Krijg ik daags nadien een mailtje van een ander werknemer {-verwijderd-} genaamd waarin mij verwittigd werd dat ik niet had mogen proberen mijn bestelling te maken omdat dan de garantie verliep. Maar als ik nog eens vijf euro over zou maken dat ze een nieuwe op zouden sturen dan zou ik alles bij elkaar zo'n 28 euro kwijt zijn voor een koeler die me 12 euro had moeten kosten. Ik ben geheel het vertrouwen in dit bedrijf verloren en voorzag een andere leugen en ben doorgehamerd op het feit dat ik al 2 keer eerder voor de verzendkosten heb mogen opdraaien. Hierna heb ik geen contact meer gehad met het bedrijf en hebben zij de hele zaak in de doofpot gestopt. DIt is iets wat mij heel erg dwars zat en dat is precies de reden voor mijn review. Nu ben 23 euro armer zonder dat ik daar ook maar iets voor terug gekregen heb.
Als er mensen zijn die twijfels hebben over het kopen bij deze relatief onbekende webshop hebben zij het recht mij te contacten en zal het dan ook te zeerste afraden om met coolgods in zee te gaan.
De verzending op zichzelf ging prima . Alleen bij aankomst was de inhoud van mijn pakketje kapot.
KlantenserviceDe klantenservice noemt zichzelf coulant en meegaant echter wordt er niet meegegaan in de wensen van de klant en wanneer zij een fout begaan is de klant de gedupeerde.
Beste Jesse,
Wat vervelend dat je geen positieve ervaring hebt met onze webshop. Wanneer je een product terug stuurt wat defect is en jij deze zonder vooraf overleg uit elkaar haalt is het vanzelfsprekend dat de garantie vervalt. Wij hebben aangegeven dat je het defecte product mag terug sturen en indien dit defect binnen de garantie valt wij het product kosteloos zullen vervangen. Daar jij dit product uit elkaar hebt gehaald en niet compleet hebt terug gezonden naar ons hebben wij naar onze mening een zeer net aanbod gedaan om een nieuw product op te sturen waar jij enkel voor de verzendkosten van €4,95 betaald. Dit vinden wij zeer coulant. Onze excuses voor het ongemak en we hopen dat je alsnog op ons aanbod gehoor geeft.
Met vriendelijke groet, Coolgods.nl