redcoon België

Het vinden van informatie en bestellen van het product ging vrij vlot.
Opgelet: de geafficheerde informatie met betrekking tot levertijden is echter niet correct en wordt niet nageleefd.

De website duidt bij ettelijke producten aan dat deze gegarandeerd geleverd kunnen worden binnen 48u. Gezien wij (gerekend van bestelling) 4 dagen later op reis vertrokken leek dit een prima optie. Tracking informatie bleef echter uit, en pas na 48u bleek het pakket aangeboden te zijn geweest bij PostNL. De levering bleef dan ook uit tot na vertrek, waardoor de producten niet mee op vakantie zijn vertrokken.
Best dus niet gebruiken om een nieuwe camera te bestellen voor vakantiekiekjes.

De klantenservice per mail is relatief traag, chat is vrij direct.
Men is vriendelijk en informatief, maar kan an sich niet veel veranderen aan de situatie en komt niet met alternatieven op de proppen.

Beste drGeKKo,,

Allereerst onze welgemeende excuses. Bedankt voor je feedback hierin!

De levertijd die je noemt is langer dan gebruikelijk. Graag ontvang ik je redcoon bestelgegevens zodat ik je klacht verder kan onderzoeken en oplossen. Deze kun je e-mailen naar reviews@redcoon.nl

Alvast bedankt!

Thalia
Namens het redcoon Webcare-Team

Beste drGeKKo,

Helaas hebben wij naar aanleiding van je review geen reactie meer van je mogen ontvangen.
Wij gaan ervanuit dat je voldoende geholpen bent en het probleem voor je is opgelost.

Saskia
Namens het redcoon Webcare-Team